ROBOT OHH ROBOT !

Korang tau tak, 
aku ada masuk satu pertandingan,
dalam pertandingan tu.
aku, adie and mamat kene buat satu robot
robot yang dibuat mestilah tidak lebih dari
 25 cm tinggi, lebar dan panjang.
dia cuma bagi satu bulan je untuk 
siapkan robot tuhh

mula-II ingatkan susah 
rupanya senang
tapi kalau robot tuh
tak menjadi memang tension la.
korang tau tak 
dalam masa seminggu
kita orang buat berapa robot :o
7 robot tau kita orang buat

tapi antara robot paling best ialah robot ke 7
dia boleh naik tangga sampai 
yang paling tinggi.
memang best la
time tuh memang aku terlompat macam berok la
haha

tinggal 2 minggu 
je lagi.
2 minggu tu aku nak gunakan untuk
belatih membukak dan 
memasang semula
sehingga la aku dan kawan aku 
dapat mencatat mase yang paling cepat
dalam 5-10 minit la

tapi tak sia-II aku buat robot tu sebab
kalau kita orang menang
kita orang akan dapat 
melacong ke Abu Dhabi
wah best kan.
haha
harap kita orang boleh menang
AMIN!

haha dah la tu jer cerita untuk hari ni.
kalau ada masa 
aku post laa lagi.
jumpa lagi bye.

2 comments: